Release RaceONE

MariaUncategorizedLeave a Comment

Snart öppnar vi anmälan för 2018.

För att utveckla vidare på 2XU Island Challenge och se på nya möjligheter presenterar vi en ny partner. Vi är glada att under 2018 få möjlighet att jobba ihop med RaceONE, som levererar anmälan, officiella resultat samt LIVE-tracking av deltagaren. Med att teama ihop med app-bolaget som grundades 2015, gör vi oss färdiga  för ett pilotprojekt för att se om vi tillsammans kan få deras teknik att även fungera i mer avlägsen samt ruskigare skärgårds och vattenmiljö.

2XU Island Challenge och RaceONE delar visionen om att skapa en upplevelse som deltagarna aldrig kommer glömma. RaceONEs mål är att ytterligare kunna höja LIVE-upplevelsen för både publik och deltagare, med funktioner som LIVE-tracking, LIVE-video, officiella resultat, heja på funktioner och mer.

Låt familj och vänner följa dig som deltagare under loppet. I år kan dina nära och kära följa dig LIVE, samt få alla officiella resultat med appen RaceONE. Ladda ner appen, gå in på rätt lopp och sök fram de deltagare du vill följa. Om deltagaren inte finns med eller inte har en LIVE symbol vid sitt namn innebär det att du bara kommer få deras officiella resultat och ingen LIVE-tracking.

Utöver LIVE-tracking och resultat så kommer även anmälan att ske direkt i RaceONE appen. Vi kommer självklart även att länka direkt från vår webbsida så anmälan görs tillgänglig även för den som inte har en smartphone.

Så här gör du för att registrera dig inför ditt lopp
1. Ladda ner – RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.se
2. Anmäl dig – Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig
3. Dela – Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live
4. Starta – Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer iväg, starten går automatiskt när du passerar startlinjen.

Anmälan öppnar Måndagen den 4:e December.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *